KLARA Gymnasium i Karlstad

Karlstad_byggnad

Nu är det klart! Vi har fått tillbaka vårt Teknikprogram på Klara Gymnasium i Karlstad!

I samband med att vi bytte ägare under året gjordes ett administrativt misstag som innebar att vi tappade tillståndet för Teknikprogrammet och eleverna skrevs tillfälligt över på det Naturvetenskapliga programmet. Men nu meddelar alltså Skolinspektionen att vi fått tillbaka tillståndet för Teknikprogrammet.

Vad händer nu?

De elever som skrivits över till Naturvetenskapliga programmet får nu erbjudandet att gå över till Teknikprogrammet, profil speldesign. Denna lösning innebär ingen skillnad i vilka kurser man läser eller vilka lärare eller klasskamrater man har, det är bara en ren formell åtgärd.

Detta innebär naturligtvis också att Teknikprogrammet, profil speldesign går att söka till hösten 2015

Andreas Johansson, Rektor KLARA Gymnasium

E-mail: andreas.johansson@klaragymnasium.se

Andreas Johansson, Rektor